Heeft u er een voorstelling bij?
 
 

congres   symposium   teamdag   vergadering   opening   pitch   conferentie   jubileum   workshop   presentatie

 

HET THEATERMAGAZIJN (Erik Siebel en Jan Joost Aten) ondersteunt uw event met toneel over zakelijke en menselijke dilemma’s. Via het spelen van beroemde of juist onontdekte scènes uit de wereldliteratuur biedt HET THEATERMAGAZIJN positieve inzichten en impulsen voor uw publiek.

Wij staan op elke gewenste plek en in welke vorm dan ook voor u klaar; bijvoorbeeld als onderdeel van een zakelijke presentatie voor uw relaties of inhoudelijke sessies met medewerkers.

In ons online magazijn vindt u enkele voorbeelden uit ons theaterassortiment. Een scène duurt gemiddeld 10 à 15 minuten. Neem gerust contact op voor onze volledige inventaris en dienstenlijst.

lees de recensies

 DE VOORRAAD

onze perfecte binnenkomer

KALE BOMEN RUISEN NIET

KALE BOMEN RUISEN NIET

Twee personen maken zich klaar voor een begin. Maar door wederzijdse irritatie en besluiteloosheid lukt het ze maar niet om knopen door te hakken en raken ze keer op keer verstrikt in hun eigen verwarring. Een scène waarbij de focus ligt op communicatie, (on)gelijkwaardigheid en het maken van keuzes. Hoe maak je iets duidelijk? Waar liggen de grenzen van de communicatie? Wat wil ik nu eigenlijk?

#aanvang #keuzestress #communicatie #verwachtingen #samenwerken

de hilarische herkenbaarheid

KUNSTHART

KUNSTHART

De directeur van het Rijksmuseum zit midden in zijn veel te dure en veel te lange ingrijpende verbouwing. Hij heeft een vergadering met een projectmanager van de fietsersbond. Welke bestrating moet er nu toch gebruikt worden bij de aanleg van de o zo bekende onderdoorgang voor fietsers? De ontmoeting die plaatsvindt onder het toeziend oog van "de nachtwacht" zelf, ontspoort daarbij totaal. Een scène waaruit blijkt dat het toch best moeilijk is om elkaar te vinden.

#conflict #bureaucratie #eigenbelang #regelzucht #afstemming #hiërarchie #samenwerken

een onverwachte rolwissel

TOEVALLE DOOD VAN EEN ANARCHIST

TOEVALLE DOOD VAN EEN ANARCHIST

Een confrontatie tussen een aanklager en een oplichter. De rollen draaien om en de oplichter neemt de leiding over. De aanklager wordt communicatief en fysiek overdonderd en verliest de grip. Uiteindelijk weet hij toch de teugels zelf weer in handen te nemen. Een scène over “jezelf” blijven bij overdonderend gedrag.

#posities #rolverdeling #waarheidopeenstokje #leiderschap #hiërarchie

wat een bespiegeling

TO BE OR NOT TO BE

TO BE OR NOT TO BE

De wellicht bekendste theatermonoloog ooit geschreven.”To be or not to be, that’s the question”. In een masterclass gaat het publiek op zoek naar de betekenis van deze beroemde zin. Via deze betekenisverlening gaat de vraag nog een stapje verder: Wat beteken jij persoonlijk voor de organisatie? Wat betekent jouw werk voor jouw identiteit? “Doe ik er toe, of doe ik er niet toe, dat is de vraag!”

#bespiegeling #erzijnofniet #wiebenik

het magische einde

THE TEMPEST (DE STORM)

THE TEMPEST (DE STORM)

De prachtige slotmonoloog van de magische figuur Prospero uit De Storm van William Shakespeare. In werkelijk prachtige taal neemt Prospero afscheid van zijn magie en daarmee van zijn scheppende verbeeldingskracht. Een mooie manier om een waardevol event mee af te sluiten.

#slot #vergankelijkheid #stoftotnadenken

de kracht van het brein

RICHARD II

RICHARD II

Koning Richard II is gevangen gezet in een kerker, waar hij de rest van zijn leven zal moeten slijten. Dan heb je nogal wat tijd om na te denken, en zo ontdekt deze voormalige heerser de kracht van zijn eigen fantasie.

#zelfbeschikking #identiteit #fantasie #positief denken

 

masterplan

RICHARD III

RICHARD III

De familie van Richard III is in jubelstemming: er is net een grote oorlog gewonnen, en iedereen denkt aan feestvieren en vrijen. Dat zit er voor de mismaakte, gebochelde Richard niet in. Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten, maar de grootste schurk uit de toneelgeschiedenis neemt het lot in eigen handen…

#doorzettingsvermogen #zelfbeschikking #identiteit

het totaalpakket

PROEVEN

PROEVEN

In deze theaterproeverij wordt u meegenomen en ondergedompeld in een keur aan theaterscènes uit de wereldliteratuur. Dit verrassende menu van gevarieerde scènes wordt aangevuld met een zinnenprikkelende proeverij. Zoals de sommelier in het betere restaurant de toegevoegde waarde van de geselecteerde wijn voor de smaaksensaties van de komende gang belooft, bewijst HET THEATERMAGAZIJN dat de serie zeer exclusieve en bijzondere wijnen die speciaal voor deze totaalbeleving is uitgekozen, hun verrijkende uitwerking zal hebben op de voor uw ogen gespeelde scènes. Bijpassende gastronomische hapjes maken de beleving compleet. Kijk smakelijk…

#pureverwennerij #compleet

WIE zijn HET THEATERMAGAZIJN
lees de recensies

Erik Siebel  +31 6 10645238

info@theatermagazijn.nl

Jan Joost Aten  +31 6 11344166

SIEBELevents

kijk op www.siebelevents.nl voor de mogelijkheden

 SIEBELevents organiseert voor en met u een evenement op maat. Wij gaan voor u op zoek naar een stijlvolle locatie en stellen in samenspraak een programma samen dat tot de verbeelding spreekt. Door toevoeging van theatrale elementen en een sterk gevoel voor samenhang en inhoud wordt gezorgd dat uw evenement een succes wordt. Of het nu gaat om inhoudelijke programma's, ludieke bijeenkomsten of spectaculaire openingen...

SIEBELevents creëert samen met u een HERINNERING


 
 
 
 
E-mailen
Bellen